Buitenschoolse opvang in Haaften
De buitenschoolse Opvang in het multifunctionele centrum de Burcht is de plek waar kinderen van 4 tot 12 jaar naar hartenlust hun talenten kunnen ontdekken. Kinderen van CBS Goudenstein en OBS Koning Willem Alexander zijn hier buiten schooltijden van harte welkom om lekker creatief en sportief bezig te zijn.

De Buitenschoolse opvang is gerealiseerd in de ruimte van de peuteropvang van onze partner SPGG. Ook gebruiken we de ruimten in beide scholen, zoals het creatief atelier en natuurlijk de gymzaal in het centrum.

Uitdagende activiteiten, ook tijdens vakanties
Onze BSO is een plek waar kinderen thuis komen en spelenderwijs zichzelf en de wereld om zich heen ontdekken. Zo geven we leuke workshops waar kinderen aan mee kunnen doen. De activiteiten worden samen met de kinderen bedacht, want hoe leuk is het om samen te gaan bedenken wat we gaan doen!

Ook tijdens schoolvakanties en studiedagen valt er volop te beleven. Elke vakantie heeft zijn eigen uitdagende thema met creatieve en sportieve activiteiten, die we samen met de BSO Rataplan in Waardenburg vormgeven. Samen maken we van elke vakantie een feestje!

Praktische informatie
De buitenschoolse opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18.00 uur. Ook bieden we voorschoolse opvang op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 07.00 uur. Opvang tijdens vakanties kun je op contract en ook in losse dagen afnemen. Klantencontact kijkt graag mee naar de beste oplossing op maat.

Kom gerust een kijkje nemen
Je bent van harte welkom voor een rondleiding. We laten jou en je kind(eren) dan met liefde en plezier deze locatie zien. Neem voor meer informatie contact op met klantencontact van Kinderopvang Rivierenland via (0345) 84 99 91

Wil je meer weten of je al inschrijven?

Klantencontact (0345) 84 99 91 of mail naar klantencontact@krbv.nl

Inschrijven voor BSO de Burcht in Haaften

Bezoekadres BSO locatie

BSO de Burcht (BSO)
Vredeplein 1
4175HA Haaften

GGD Inspectierapport de Burcht

LRK nummer 229908354