Samen zijn we sterker

In het multifunctioneel centrum de Burcht in Haaften starten we 3 februari 2020 met Buitenschoolse Opvang de Burcht van Kinderopvang Rivierenland. Samen met beide basisscholen, OBS Koning Willem Alexander en CBS Goudenstein, stemmen we visie en activiteiten af en maken we onderwijs en opvang nóg leuker. Want samen zijn we sterker!

De Buitenschoolse opvang wordt gerealiseerd in de ruimte van de peuteropvang van onze partner de SPGG. Ook gebruiken we de ruimten in beide scholen, zoals het creatief atelier en natuurlijk de gymzaal in het centrum.

 

Buitenschoolse Opvang (4-12jr)

Onze BSO is een plek waar kinderen thuis komen, maar waar ze ook hun talenten kunnen ontdekken. Zo geven we leuke workshops waar kinderen aan mee kunnen doen als ze zin hebben. De activiteiten worden samen met de kinderen bedacht, want hoe leuk is het om samen te gaan bedenken wat we gaan doen!

De Buitenschoolse Opvang is vanaf maandag 3 februari geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.00. Wanneer je ook behoefte hebt aan voorschoolse opvang vanaf 07.00 geef dat dan aan bij ons planningsbureau. Bij voldoende vraag zullen we ook deze opvang aanbieden.

Daarnaast bieden we opvang aan in de schoolvakanties. We organiseren dan leuke, spannende en inspirerende activiteiten samen met  en voor de kinderen. Vakantie opvang kan je in het nieuwe jaar ook in losse dagen afnemen. Zo kan je je kind laten kiezen uit alle leuke activiteiten en op maat opvang afnemen!

In januari zullen we open middagen organiseren waar je met je kind alvast een kijkje kunt komen nemen en kennis kan maken met onze pedagogisch medewerkers. Uiteraard beantwoorden we dan ook alle vragen. De data zullen we in de volgende nieuwsbrief bekendmaken.

Wil je meer weten of je al inschrijven?

Neem dan contact op met klantencontact van Kinderopvang Rivierenland  afdeling klantencontact: (0345) 84 99 91