Buitenschoolse opvang Boomhut – Beusichem

RONDLEIDING INSCHRIJVEN

BSO Boomhut: de leukste buitenschoolse opvang van Beusichem!

Bij bso Boomhut in Beusichem (gemeente Buren) vervelen kinderen zich geen moment. Onze medewerkers bedenken de meest uitdagende activiteiten om een leuke middag te hebben. Hebben ze meer zin in buitenspelen of gewoon een beetje chillen? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem! We houden met ieder kind rekening.

Thematische activiteiten

De activiteiten die we organiseren worden vaak bedacht in het kader van een thema. In de schoolweken wordt er aan leuke thema’s gewerkt, maar ook in de vakanties staan er leuke thema’s op het programma!

BSO in gemeente Buren die ouders ontzorgt

Vind je het geen fijn idee als jouw kind na schooltijd alleen naar de bso loopt? Geen zorgen. Onze medewerkers halen de kinderen met plezier bij de school op, zodat ze niet alleen over straat hoeven. Ook kunnen wij ze naar school brengen, indien je gebruikmaakt van onze voorschoolse opvang (VSO) op maandag en donderdag. En gaat jouw kind na de buitenschoolse opvang naar tennis- of voetballes? Dan zetten wij ze toch even af? Onze naschoolse opvang bevindt zich namelijk om de hoek van TV De Bongerd en VV B.Z.S., de tennis- en voetbalclub van Beusichem

De bso is van maandag tot en met vrijdag open tot 18.00 uur. Op woensdag en vrijdag opent de BSO om 12.30 uur, de andere dagen is de bso open vanaf 15:00 uur.

Kortom, bso Boomhut is de buitenschoolse opvang die ouders ontzorgt en kinderen een gezellige middag biedt. Wil je weten of onze opvang ook voor jouw kind geschikt is? Vraag dan een rondleiding aan door te bellen naar  0345 – 84 99 91. Wij laten jou en je kind met veel plezier onze locatie zien.

Op deze locatie bevindt zich ook kinderdagverblijf de Rups.

bso_boomhut_beusichem

Telefoonnummer

06 – 333 10 976

Openingstijden

maandag , dinsdag en donderdag: van 15.00 uur tot 18.00 uur
woensdag en vrijdag: van 12.30 uur tot 18.00 uur

VSO: Maandag en donderdag