Buitenschoolse opvang Coolcat – Ophemert

RONDLEIDING INSCHRIJVEN

Samen zijn we sterker

In de Prins Willem Alexanderschool in Ophemert is Buitenschoolse Opvang Coolcat van Kinderopvang Rivierenland gevestigd. Samen met de basisschool stemmen we visie en activiteiten af en maken we onderwijs en opvang nóg leuker. Want samen zijn we sterker!

De BSO maakt naast de groepsruimte in de school ook gebruik van de aula, bibliotheek en het speellokaal. In het naastgelegen Kultuurhus Ophemert is ook een grote gymzaal waar de kinderen van de BSO actief in kunnen zijn.

Buitenschoolse Opvang (4-12jr)

Onze BSO is een plek waar kinderen thuis komen, maar waar ze ook hun talenten kunnen ontdekken.

Zo geven we leuke workshops waar kinderen aan mee kunnen doen als ze zin hebben.

De activiteiten worden samen met de kinderen bedacht, want hoe leuk is het om samen te gaan bedenken wat we gaan doen!

De Buitenschoolse Opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.00 uur. Wanneer je ook behoefte hebt aan voorschoolse opvang vanaf 07.00 geef dat dan aan bij ons planningsbureau. Indien u opvang nodig heeft op woensdagmiddag en/of vrijdagmiddag is onze locatie bso Baloe in Geldermalsen open.

Bij voldoende vraag zullen we ook deze opvang aanbieden.

Daarnaast bieden we opvang aan in de schoolvakanties. We organiseren dan leuke, spannende en inspirerende activiteiten samen met  en voor de kinderen.

Vakantie opvang kan je in het nieuwe jaar ook in losse dagen afnemen. Zo kan je je kind laten kiezen uit alle leuke activiteiten en op maat opvang afnemen!

Je bent met je kind altijd welkom om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met onze pedagogisch medewerkers. Uiteraard beantwoorden we dan ook alle vragen.

Wil je meer weten of je al inschrijven?

Neem dan contact op met ons planningsbureau: 0345- 84 99 91.

bso_coolcat_ophemert

Telefoonnummer

0344 – 608 903 (Huis Op Hemert)
06 – 507 44 509

Openingstijden

maandag , dinsdag en donderdag: van 14.00 uur tot 18.00 uur