BSO de Burcht te Haaften

Samen zijn we sterker

In het multifunctioneel centrum de Burcht in Haaften is Buitenschoolse Opvang de Burcht van Kinderopvang Rivierenland gevestigd. Samen met beide basisscholen, OBS Koning Willem Alexander en CBS Goudenstein, stemmen we visie en activiteiten af en maken we onderwijs en opvang nóg leuker. Want samen zijn we sterker! De Buitenschoolse opvang is gerealiseerd in de ruimte van de peuteropvang van onze partner SPGG. Ook gebruiken we de ruimten in beide scholen, zoals het creatief atelier en natuurlijk de gymzaal in het centrum.

Buitenschoolse Opvang (4-12jr)

Onze BSO is een plek waar kinderen thuis komen, maar waar ze ook hun talenten kunnen ontdekken. Zo geven we leuke workshops waar kinderen aan mee kunnen doen als ze zin hebben. De activiteiten worden samen met de kinderen bedacht, want hoe leuk is het om samen te gaan bedenken wat we gaan doen!

De Buitenschoolse Opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.00. Wanneer je ook behoefte hebt aan voorschoolse opvang vanaf 07.00 geef dat dan aan bij ons planningsbureau. Bij voldoende vraag zullen we ook deze opvang aanbieden.

Daarnaast bieden we opvang aan in de schoolvakanties. We organiseren dan leuke, spannende en inspirerende activiteiten samen met en voor de kinderen. Vakantie opvang kan je ook in losse dagen afnemen. Zo kan je je kind laten kiezen uit alle leuke activiteiten en op maat opvang afnemen!

Wil je meer weten of je al inschrijven?

Klantencontact (0345) 84 99 91 of mail naar planning@krbv.nl

Inschrijven voor BSO de Burcht in Haaften

Bezoekadres BSO locatie

BSO de Burcht (BSO)
Vredeplein 1
4175HA Haaften

GGD Inspectierapport de Burcht

LRK nummer 229908354