BSO de Plantage, Meteren

De buitenschoolse opvang De Plantage is gevestigd in Kindcentrum De Plantage in Meteren. Dit fonkelnieuwe pand is veelzijdig en biedt onderdak aan de basisschool, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Het is met recht een centrum voor kinderen. Het gebouw voldoet aan het kenmerk Frisse School, dat staat voor een gezond binnenmilieu. Ook is er veel rekening gehouden met duurzaamheid. Met de bijna 300 zonnepanelen wordt alle energie die in een jaar gebruikt wordt, ook opgewekt. Op deze manier draagt De Plantage bij aan de ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn.

De BSO is onderdeel van dit integrale kindcentrum en de plek waar kinderen van 4 tot 12 jaar naar hartenlust hun talenten kunnen ontdekken. Voor kinderen van De Plantage stemmen we met de school activiteiten af en maken zo onderwijs en opvang nóg leuker.

Een dag op de BSO
Na binnenkomst eten we samen fruit en drinken water of thee. We nemen gezellig aan tafel de schooldag door en bespreken met de kinderen het activiteitenaanbod van die dag. We vinden het leuk als elk kind hier aan meedoet, maar ze mogen uiteraard ook lekker vrij spelen. Dat kan in een van de gezellig ingerichte hoeken, met poppen, een keukentje of een stoere bouwhoek. Liever lekker buiten spelen, gewoon rustig een spelletje doen of een boekje? Er is voor elk kind wat wils.

Rond half vijf drinken we nog iets en krijgen de kinderen een crackertje. We maken tijd voor ze om nog even af te maken waar zij mee bezig waren: een spelletje of een knutsel. Dan ontvangen we de ouders voor een korte overdracht en zwaaien we de kinderen uit.

Onze BSO sluit direct aan op de schooltijden en is geopend op de maandag, dinsdag en donderdag van 15:00 uur tot 18:00 uur.

Elke vakantie een feestje
Alle schoolvakanties voegen we samen met BSO Eigenwijs (Mr. Aafjesschool in Meteren). Zo kunnen we alle kinderen een nog leuker aanbod bieden. Elke vakantie heeft zijn eigen uitdagende thema met creatieve en sportieve activiteiten. Samen maken we met de kinderen van elke vakantie een feestje. In de vakanties zijn wij geopend van 8:00 uur tot 18:00 uur.

Kom gerust een kijkje nemen
Neem voor meer informatie contact op met afdeling klantencontact via klantencontact@krbv.nl of bel 0345 84 99 91. Je kunt altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen op onze BSO. We laten je graag alles zien.