Buitenschoolse opvang Eigen-Wijs – Meteren

RONDLEIDING INSCHRIJVEN

Bso Eigen-Wijs: buitenschoolse opvang met leuke activiteiten in Meteren

Bso Eigen-Wijs te Meteren biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van de Mr Aafjesschool en De Schakel. BSO Eigen-Wijs bevindt zich in een bijgebouw bij de Meester Aafjesschool.

Bso Eigen-Wijs bestaat uit 3 groepen; Boefjes, Bengels, voor kinderen van 4 tot ongeveer 8 jaar en de Bikkels vanaf ongeveer 8 jaar.

Bso Meteren met thematisch activiteitenprogramma

Iedere groep start de middag met een vast eet- en drinkmoment. Daarna krijgen de kinderen van de Boefjes en de Bengels een gezamenlijk activiteitenaanbod. De groepen werken een aantal weken met een activiteitenprogramma aan de hand van een thema. De kinderen worden uitgedaagd in creativiteit, sport en spel, wetenschap en techniek en voeding.
Het omringende schoolplein en het gymlokaal binnen school bieden volop mogelijkheden tot sport(activiteiten) en (samen)spel.

De groep Bikkels is voor de doelgroep vanaf ongeveer 8 jaar. Ook deze groep werkt aan de hand van een activiteitenprogramma. Het thema is hetzelfde als bij de jongere kinderen, maar aangepast aan de leeftijd. De kinderen worden betrokken bij de invulling van de activiteiten en er wordt ingespeeld op de behoeftes van de kinderen.

Bso Eigen-Wijs beschikt over een specifiek activiteitenprogramma. Deze is ontwikkeld door onze activiteitenontwikkelaar.

Indien u opvang nodig heeft op woensdagmiddag en/of vrijdagmiddag is onze locatie bso Baloe in Geldermalsen open.

Kom eens kijken!

Nieuwsgierig naar hoe bso Eigen-Wijs te Meteren er in het echt uitziet? Kom dan eens langs! Vraag een rondleiding aan, dan laten we u graag onze locatie zien. Heeft u vragen over onze buitenschoolse opvang? Bel dan naar (0345) 84 99 91.

Buitenschoolse opvang Eigen-Wijs kenmerkt zich met de volgende aspecten: Op locatie en loopafstand van de school 8+ en 8- groepen Muziekles op locatie Leuke activiteiten en gezelligheid Betrokken team

bso_eigenwij_meteren

Telefoonnummer

06 – 423 49 790

Openingstijden

maandag , dinsdag en donderdag: van 15.00 uur tot 18.00 uur