Buitenschoolse opvang Op ‘t Hof – Tricht

Sinds februari 2020 is BSO op ’t Hof gestart in de gelijknamige school in Tricht als 2de locatie van BSO de Hofnar die al jaren een begrip is in Tricht!

De Buitenschoolse opvang wordt gerealiseerd in de ruimte van de kleuterklas van de school. Voor de kinderen is het een bekende plek waar ze na schooltijd nog lekker kunnen spelen en ontdekken. Voor kinderen is het een hele spannende fase om naar de ‘grote’ school te gaan. Wij maken de BSO periode minder spannend om de opvang in school te laten plaatsvinden. Voor de kinderen is dit al een bekende plek, waar ze heerlijk binnen én buiten kunnen spelen.

Vindt je dochter het ook zo leuk om zich te verkleden als prinses? Is je zoon gek op bouwen? Of is een puzzel of een spel ook erg in trek? Naast alle activiteiten en thema’s is er altijd wel iets te doen op de BSO!

Deze groep is speciaal voor de kinderen van groep ½, (in de leeftijd van 4 tot 6/7 jaar).  

Als de kleuterperiode is afgesloten en je kind naar groep 3 gaat, dan gaat je kind naar BSO de Hofnar, waar we de kinderen vanaf groep 3 tot groep 8 opvangen. Ook deze BSO bevindt zich in Tricht en ligt op loopafstand van BSO op ’t Hof.

De Buitenschoolse Opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 tot 18.00. Daarnaast bieden we opvang aan in de schoolvakanties. We organiseren dan leuke, spannende en inspirerende activiteiten samen met en voor de kinderen. In de vakantie zullen we zoveel mogelijk samenvoegen bij BSO de Hofnar. Op deze locatie bieden wij ook de mogelijkheid om van de Voorschoolse Opvang gebruik te maken op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 7 uur.

Kom gerust eens kijken en ervaar het enthousiasme van de ervaren pedagogisch medewerker die werkzaam is bij BSO Op ‘t Hof

INSCHRIJVEN KAN VIA BSO DE HOFNAR RONDLEIDING

Openingstijden

BSO maandag , dinsdag en donderdag: van 15.00 uur tot 18.00 uur

VSO van 7.00 uur tot 8.30 op maandag, dinsdag en donderdag (bij de Hofnar)