Fantaziehuis Kalenberg in Meteren – De beste plek voor ontwikkeling van kinderen

Op de locatie op het plein van de Meester Aafjesschool in Meteren vormen vanaf 25 oktober peuteropvang Mieters en buitenschoolse opvang Eigenwijs samen met de nieuwe kinderdagopvang het nieuwe kindcentrum in Meteren: Fantaziehuis Kalenberg. De beste plek voor ontwikkeling van kinderen van 0 tot 12 jaar: alles bij elkaar onder één dak. Fijn voor de kinderen, makkelijk voor ouders.

Kinderdagopvang dagelijks van 7.00 – 18.00uur

Kinderen vanaf 3 maanden vinden bij Fantaziehuis Kalenberg een veilige plek met veel ruimte voor ontwikkeling. Een team van ervaren medewerkers zorgt dat de kinderen zich iedere dag spelenderwijs kunnen ontwikkelen. De locatie heeft een ruime buitenruimte grenzend aan de schapenweide van het dorp. Er is dan ook buiten wel iets leuks te ontdekken. De dagopvang  start met een babygroep (0 – 2 jr) en een verticale groep (0 – 4jr). In de nabije toekomst vormen we een baby- en een peutergroep.

Peuteropvang  is er op dinsdag en donderdagochtend van 8.30 – 12.30 uur

Ons vaste team daagt de peuters vanaf 2 jaar uit om spelenderwijs te groeien en te leren. We werken met kindgerichte Voorschoolse thema’s waardoor de kinderen de wereld om zich heen steeds beter gaan begrijpen.

 Buitenschoolse opvang – dagelijks na schooltijd en in de schoolvakanties geopend tot 18 uur

Fantaziehuis Kalenberg biedt kinderen van de Meester Aafjesschool en basisschool De Schakel een fijne plek om ‘thuis’ te komen na schooltijd. Het gevarieerd workshopaanbod en het ruime buitenplein maken deze plek tot een fijne plek waar kinderen hun eigen  talenten kunnen ontdekken. De natuurtuin rond school en het gymlokaal bieden hiervoor ook volop mogelijkheden. De kinderen tot 8 jaar zijn onze Boefjes en Bengels. Voor hen maken we een apart activiteitenprogramma op maat. Onze Bikkels (vanaf 8 jaar) denken zelf mee in hun eigen activiteitenprogramma.

Fantaziehuis wordt de nieuwe naam van Kinderopvang Rivierenland en SPGG.

Adres

J.H. Lievense van Herwaardenstraat 2
4194 RR Meteren

Contact informatie

Mail       klantencontact@krbv.nl

Tel:      (0345) 84 99 91

Overige informatie

GGD rapport peuteropvang

GGD rapport BSO

Onderzoek voor registratie

LRK nummer: 557506852

Fantaziehuis Kalenberg Flyer