Kinderdagverblijf de Rups – Beusichem

RONDLEIDING INSCHRIJVEN

Kinderdagverblijf De Rups: kleinschalige kinderdagopvang in groene omgeving van Beusichem

Bij kinderdagverblijf De Rups te Beusichem (gemeente Buren) is het altijd gezellig. Met passie voor het vak bezorgen onze pedagogisch medewerkers kinderen een plezierige dag vol leuke activiteiten.

Kinderopvang De Rups bevindt zich in een rustige en groene omgeving, naast de voetbalvelden in Beusichem. We beschikken over een zeer grote binnenruimte, waar kinderen zich goed kunnen vermaken. Ook hebben wij een ruime buitenspeelplaats. Want buitenspelen, dat is toch wat kinderen het liefst doen.

Kinderdagverblijf de Rups kenmerkt zich met de volgende aspecten: Ontwikkeling staat centraal, waarbij we kinderen stimuleren en ondersteunen Ruimte en aandacht voor het individuele kind Ieder kind is uniek Gezellige en ontspannen sfeer Goede samenwerking tussen ouder en pedagogisch medewerker

Kinderopvang met prikkelende activiteiten

Bij kdv De Rups staat de ontwikkeling van het kind centraal. We organiseren onze activiteiten vanuit thema’s die kinderen aanspreken en prikkelen. Bovendien zorgen wij ervoor dat ons onderwijs uitdagend blijft. De wereld om ons heen verandert en het is daarom belangrijk dat de kinderdagopvang meegaat in die veranderingen. Het onderwijs regelmatig vernieuwen is dus noodzakelijk.

In het gebouw waar kinderdagverblijf De Rups is gevestigd, bevindt zich ook een consultatiebureau.

Kleinschalig kinderdagverblijf Beusichem

Ieder kind is uniek en vraagt om een specifiek soort aandacht. Doordat De Rups een kleinschalige kinderopvang is, kunnen de pedagogisch medewerkers ieder kind de benodigde aandacht bieden. Natuurlijk vinden we samenwerking ook belangrijk en stimuleren we de kinderen om samen te spelen.

Momenteel bestaat onze kinderdagopvang uit een verticale groep (voor kinderen van 0 tot 4 jaar) en een peutergroep (voor kinderen van 2 tot 4 jaar). Dankzij onze peuteropvang wordt de deze overgang een stuk laagdrempeliger en minder eng.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Kinderdagverblijf De Rups is met de auto goed bereikbaar. Je kunt de auto makkelijk parkeren op onze parkeerplaats. Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag een kijkje willen nemen op onze kinderdagopvang? Maak dan een afspraak voor een rondleiding.

Op deze locatie bevindt zich ook bso Boomhut.

Telefoonnummer

06 – 426 28 271

Openingstijden

Geopend van maandag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 18.00 uur