Peuteropvang Kizzebis (VVE) – Tiel

RONDLEIDING INSCHRIJVEN

Peuteropvang Kizzebis: waar iedere peuter welkom is!

Kizzebis is een levendige peuteropvang in Tiel waar iedere peuter welkom is! De peuteropvang zit in de basisschool PWA West. Op een speelse manier bereiden wij kinderen voor op de overgang naar de basisschool. Een grote stap voor kinderen, die wij bij Kizzebis iets minder spannend en eng maken.

Peuteropvang Kizzebis biedt een vve-aanbod en ontvangt dagelijks kinderen met en zonder leerachterstand. Dankzij leuke leerzame spelletjes en andere (thematische) activiteiten gaat ieder kind met het juiste niveau en zelfverzekerd naar de basisschool.

Peuteropvang met veel vrijheid

Bij onze peuteropvang mag iedereen zichzelf zijn. Vrij spelen, daar houden we van! We stimuleren het samen spelen met andere kinderen, maar forceren niets. En is het eigenlijk tijd om op te ruimen, maar zijn de kindjes nog niet klaar met hun bouwwerk? Dan wachten we toch even! Wij geloven dat deze vrije benadering bijdraagt aan de ontwikkeling van ieder kind.

Ons lokaal beschikt over een buitenruimte, waar kinderen bij goed weer fijn en veilig kunnen buitenspelen. Hier ontmoeten ze andere leeftijdgenootjes waarmee ze kunnen fietsen, verstoppertje kunnen spelen of op een andere manier plezier kunnen maken.

Soms maken we ook een uitje buiten de deur, waarbij ouders altijd welkom zijn om mee te gaan.

Komt u binnenkort eens langs?

Samen de dag beginnen, dat doen we graag! Komt uw kind binnenkort ook met ons de dag starten? Kom eens langs voor een rondleiding! We laten u graag onze locatie zien. U kunt bij onze peuteropvang voor de deur parkeren. Heeft u vragen over onze peuteropvang? Bel dan naar (0345) 84 99 91.

Peuteropvang Kizzebis bevindt zich op dezelfde locatie als basisschool PWA West.

peuteropvang_kizzebis_tiel

Telefoonnummers

06 – 423 51 826

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

Van 08:15 uur tot 12:15 uur en ‘s middags van 12.45 uur tot 15.45 uur.

Woensdagochtend van 8:15 tot 12:15 uur (‘s middags gesloten)